4.11.04

| Uni... Uni??? Uni!!!!!

Tegelikult ei sõltu pea selgeksmagamine üleüldse sellest, mis kell magama minna. Eile läksin magama 9-st õhtul. Ja praegu, kell 8.30 hommikul olen ikka veel unine. Vahepeal ei olnud, aga .... No see läks ruttu üle ;)

Niisiis, ma arvan, et olen avastanud kiiresti uinumise ja selge peaga ärkamise 'tehnoloogia'. St kui toetuda praktilistele katsetele, siis - kui ärkad ilma kellahelinata hommikul, oled värske ja väljapuhanud. Hommikune äratuskell põhjustab unisust ja uimasust. Täna hommikul olin 5 minti enne kella üleval, püüdsin tukkuda veel natuke, et noh, viimast võtta, nagu öeldakse (oli küll jube raske, ühtedele siplevatele jalgadele selgeks teha, et olgu vaid ja lasku veel tukkuda). Ja siis hakkas raadio äratust mängima ja ..... nagu tellitud, oli uni platsis. Kohe nii oli, et uhh! No seda on ennemalt ka olnud, eksoleju, aga et nii tõhusalt ....

Seega - selleks et õhtul kiiresti uinuda, tuleb panna omale raadio õhtul umbes 10 minti peale voodissekobimist äratama. Et siis magad rahus kogu öö ja ärkad hommikul puhanuna. Niisama lihtne ongi! Ja ei mingit äratuskella hommikuks, sest see mõjub topeltuinutavalt ;)

Weblog Commenting and Trackback by HaloScan.com